12 gyakorlati lépés a gazdagodáshoz

Blog | Nincs hozzászólás

1. Ne költs el több pénzt mind amid van.

2. Tedd félre a jövedelmed 20%-t magadnak.

3. Kövesd nyomon a kiadásaidat (a kicsiket is – kis szivárgás és elsüllyed a hajó).

4. Rossz adósságok megszüntetése.

5. Tegyél tetőt a fejed fölé. Otthon megvásárlásához szükséges lépések megtétele.

6. Rossz szokások megszüntetése (nem csak a rossz pénzügyi szokások, hanem a rossz fizikai, érzelmi, szellemi szokások amelyek elviszik az energiát).

7. Napi célok meghatáozása (meghatározott dátum megadása amikorra a nagyobb célt szeretnéd elérni, majd napi szinten célok kitűzése a nagyobb cél eléréséhez).

8. Időnk hatékony kihasználása.

9. Nagy megbecsülést, tisztességet, tiszteletet adni a munka során.Nem becsapni a másik felet.

10. Passzív jövedelforrások kialakítása (ingatlan, cégből osztalék, jogdíj könyvből, befektetések, tanfolyam, online oktatóanyagok elkészítése – egyszer kell elvégezni a munkát, utánna folyamatos a bevétel, míg az aktív bevétel egyszer megszűnik).

11. Befektetni abba a területbe amit ismerek (minél inkább ismered az iparágat, annál előbb észreveszed a nagy összegű bevételeket eredményező ötleteket. Ha befektettél, akkor kövesd nyomon a befektetésed éles szemmel.Ha elveszted az érdeklődésed, vagy nem figyelsz oda, akkor veszteségek érhetnek).

12. Saját üzleteddel törődj (saját vállalkozás elindítása. Szívet, lelket bele tenni. Dolgozni rajta ha nem sikerül. Ha nem sikerül, akkor tanulni a kudarcokból. Nem feladni.)

Hozzászólás küldése:

Használhatsz HTML kódokat és attribútumokat is: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>